Reminder: inloopavond en digitaal spreekuur woningbouwlocatie in Wilp


In Wilp worden de gronden tussen de Binnenweg en de Rijksstraatweg herontwikkeld. Het gaat om een plan voor de ontwikkeling van 43 woningen én de herontwikkeling van een molenstomp. Daarvoor is een aanpassing van het bestemmingsplan nodig. In het bestemmingsplan staan de regels voor het gebruik van de grond en de gebouwen die daarop komen te staan. Vanaf 28 oktober ligt het ‘Ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Binnenweg-Rijksstraatweg Wilp’ ter inzage. Op ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbeeldkwaliteitplan bekijken. Op maandagavond 8 november organiseren de gemeente en de ontwikkelaar een inloopavond in Dorpshuis De Pompe in Wilp. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een digitaal spreekuur.

Inloopavond

Op maandag 8 november 2021 organiseert de gemeente Voorst samen met de ontwikkelaar van 19.00 uur tot 20.30 uur een inloopavond in Dorpshuis De Pompe, Dorpsstraat 41 in Wilp. Medewerkers van de gemeente en de ontwikkelaar geven een toelichting op de plannen en er is de mogelijkheid om vragen te stellen over de plannen en/of de procedure. 

Coronatoegangsbewijs

Om de bijeenkomst bij te kunnen wonen, moet u een coronatoegangsbewijs hebben. Dit houdt in dat u volledig gevaccineerd bent, een recente negatieve testuitslag heeft of dat u onlangs corona heeft gehad en daarvan bent hersteld. Het coronatoegangsbewijs kunt u aanmaken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Meer informatie over het maken van een coronatoegangsbewijs vindt u op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs. Als u een testafspraak wilt maken of meer informatie wilt over het testen, dan kunt u die vinden op www.coronatest.nl

Digitaal Spreekuur

Ook bieden wij de mogelijkheid voor een digitaal spreekuur. Op verzoek is het mogelijk om gelijktijdig (video) te bellen met Marike Jansman-Weghorst en de ontwikkelaar. Zij geven dan toelichting op de plannen en beantwoorden uw vragen. Heeft u interesse voor het (video) spreekuur via MS Teams? Neem dan contact op met de gemeente Voorst, Marike Jansman-Weghorst en maak een afspraak.