Rioolwerkzaamheden Schubertstraat en deel Verdistraat in Twello


Kaart met gemarkeerd de Schubertstraat en een deel van de Verdistraat in Twello

De riolering in de Schubertstraat en een deel van de Verdistraat (verlengde van de Schubertstraat) tot aan de Twellose Beek is op diverse plaatsen lek. Dit leidt tot verzakkingen en veel water in het riool dat er niet in hoort.

Reparatie

Om dit te repareren heeft de gemeente opdracht gegeven aan het bedrijf Hamers Leidingtechniek B.V. Dit bedrijf gaat het riool van binnenuit repareren met een liner, dit is een soort grote kous die in het riool ingebracht gaat worden. Deze liner zorgt ervoor dat het riool weer waterdicht is en weer tientallen jaren mee kan. Doordat het een groot riool is met veel bochten wordt dit een behoorlijke klus. Toch verwachten zij dat ze dit in twee tot drie weken klaar kunnen hebben.

Start 13 mei

De werkzaamheden starten op maandag 13 mei 2024 aan de zijde van de Twellose Beek. Tijdens de werkzaamheden kunt u overlast ervaren door werkverkeer en tijdelijke wegafzettingen. Ook kunnen de woningen tijdelijk geen water lozen als de werkzaamheden voor de deur plaats vinden. Hierover worden zij door de aannemer geïnformeerd.

Meer informatie? Neem dan contact op met Jan Jansen via 0571-27 98 60.