Sociaal domein gemeente tijdelijk in Kulturhus


De medewerkers van het sociaal domein van de gemeente Voorst die nu nog in het gemeentehuis werken, verhuizen per maandag 20 januari 2020 tijdelijk naar het Kulturhus, Jachtlustplein 11 in Twello.

Kulturhus Twello

De medewerkers van het sociaal domein van de gemeente Voorst, die nu nog in het gemeentehuis werken, gaan tijdelijk verhuizen naar het Kulturhus, Jachtlustplein 11 in Twello. Met ingang van maandag 20 januari 2020 kunnen inwoners op deze tijdelijke locatie terecht wanneer zij bijvoorbeeld een uitkering willen aanvragen of een medewerker van werk en inkomen of onderwijs willen spreken. De telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd.  De openingstijden in het Kulturhus zijn: maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. 

Tijdelijke verhuizing
Aanleiding voor de verhuizing zijn de werkzaamheden voor de renovatie van het gemeentehuis aan de H.W. Iordensweg 17 in Twello. De gemeente vindt het belangrijk dat de dienstverlening aan haar inwoners ook tijdens de verbouwing van het gemeentehuis goed op peil blijft. Daarom is gezocht naar een passende tijdelijke huisvesting in Twello. Voor het sociaal domein is die gevonden in het Kulturhus. In dit pand werken ook al de medewerkers van CJG Voorst en Maatschappelijk Netwerk Voorst. De overige afdelingen van de gemeente verhuizen in februari 2020 naar de tijdelijke locatie in het voormalig Veluws College in Twello. Naar verwachting zijn de werkzaamheden aan het gemeentehuis in maart 2022 afgerond en verhuizen alle medewerkers dan terug naar het vernieuwde gemeentehuis aan de H.W. Iordensweg.