Speel mee en RESq your future


Meld je aan voor de ‘We Energy Game’ van Cleantech Regio!

Online game resq your future

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar en wil je graag echt meepraten over klimaatverandering? Wil je weten hoe weilanden en daken in jouw gemeente er straks uitzien als we over zijn geschakeld op duurzame energie zoals zonnepanelen en windmolens? En wil je graag invloed uitoefenen? Meld je dan snel aan voor de ‘We Energy Game’ van Cleantech Regio!

Deze serious online game voor de ingewikkelde duurzame energieopgave wordt gespeeld op woensdagavond 7 oktober door, wat ons betreft zoveel mogelijk, jongeren tussen 16 en 26 jaar.

Woon je in Voorst, Apeldoorn, Brummen, Epe, Heerde, Lochem of Zutphen? Geef je dan op en leer alles over winst, balans, mensen, planeet, wetgeving en productie van duurzame energie. De Cleantech Regio is bezig met een regionale energiestrategie. En dit is jouw kans om mee te beslissen hoe jouw gemeente er over 20 jaar uit ziet. De uitkomsten van het spel gebruiken we in de uitvoeringsplannen van de Regionale Energie Strategie.

Aanmelden voor RESq your future
Geef je op en vul je gegevens in op. De bevestiging van deelname en je inloggegevens ontvang je via de mail. Zet woensdagavond 7 oktober alvast in je agenda. Het spel begint om 19.30 uur en duurt 1.5 uur. Tip je ook even je vrienden? Hoe meer jongeren meedoen, hoe beter: RESq your future!