Sporten, ook met een beperking


Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om met een beperking fijn te sporten in Voorst. 

Uniek Sporten

Het hebben van een beperking kan voor belemmeringen zorgen in het dagelijks leven. Ook tijdens het sporten. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om met een beperking fijn te sporten. 

Meer informatie
Welke mogelijkheden zijn er om met een beperking te sporten? Waar is dat mogelijk en hoe kom ik aan een sportmaatje? Op unieksporten.nl krijgt u de antwoorden op al deze vragen en ook informatie over financiële ondersteuning en hulpmiddelen. 
 

Buurtsportcoach aangepast sporten
In onze gemeente is voor uniek sporten Voorst een buurtsportcoach aangepast sporten actief. Deze buurtsportcoach, Erica Nap, informeert u graag over de verschillende mogelijkheden om te sporten met een beperking. Uniek sporten Voorst maakt onderdeel uit van het regionale samenwerkingsverband Stedendriehoek. 

Met dit samenwerkingsverband is het mogelijk om gemakkelijk verbindingen met aanbod in de regio te maken. Uniek sporten Voorst ondersteunt ook verenigingen en sportaanbieders met alle vragen die bij het aangepast sporten komen kijken. Samen zorgen wij ervoor dat alle inwoners van de gemeente Voorst kunnen sporten!
 

Meer informatie
Neem gerust contact op met de buurtsportcoach aangepast sporten gemeente Voorst, Erica Nap: voorst@unieksporten.nl , 06-27 36 30 24.