Start herinrichting Rijksstraatweg Voorst


Rijksstraatweg Voorst

Maandag 4 maart starten de werkzaamheden van NTP Infra aan de riolering en de verhardingen. Ze beginnen met fase 1. Deze loopt vanaf de Noordelijke rotonde (richting Apeldoorn) tot de kruising met de Klarenbeekseweg. De planning is dat deze fase 5 weken duurt.

Nieuwsbrief fase 1
Aanwonenden hebben de nieuwsbrief van NTP over fase 1 ontvangen. Daarin staat welke werkzaamheden worden gedaan en wat voor impact dit heeft. Ook vindt u hierin belangrijke contactgegevens. De nieuwsbrief kunt u hier nalezen (pdf - 0,2 MB) .

Nieuwsbrief ontvangen
NTP verstuurt regelmatig een nieuwsbrief met updates over de werkzaamheden naar aanwonenden. Bent u geen (directe) aanwonende maar wilt u de nieuwsbrief graag ontvangen? Stuur dan een mail met uw naam en adres naar Henk Bos, de omgevingsmanager van NTP Infra: h.bos@ntp-enschede.nl. Bij hem kunt u ook terecht voor vragen over de werkzaamheden.

App
Ook handig: een app! Op deze omgevingsapp kunt u antwoord vinden op uw vragen over onder andere de planning en bereikbaarheid. Maar ook nieuwsberichten worden geplaatst en bij belangrijke mededelingen wordt er actief een pushbericht geplaatst. Zo bent u direct op de hoogte als er bijvoorbeeld een ernstige stremming van het verkeer is. U downloadt de app (Android of iOS) via l.ead.me/bb34cF of de QR-code in de nieuwsbrief.