Stel uw duurzame huis open


De Duurzame Huizen Route zoekt voorbeelden van duurzame huizen in onze gemeente.

Duurzamehuizenroute

De Duurzame Huizen Route zoekt voorbeelden van duurzame huizen in onze gemeente die mee willen doen aan de open huis-dagen op zaterdag 2 en 9 november 2019. Op deze twee zaterdagen openen huiseigenaren in heel Nederland hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Gemeente Voorst doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren hun woning ook te verduurzamen. Woont u in gemeente Voorst en heeft u duurzame en besparende maatregelen genomen, en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning aan via duurzamehuizenroute.nl/voorst en deel uw duurzame woonverhaal. 

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route

Van radiatorfolie, dak- en gevelisolatie tot een volledig energieneutraal huis, op duurzamehuizenroute.nl is elk verhaal welkom. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen is het mogelijk om mee te doen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen. Misschien heeft u informatie waarmee u een ander op weg helpt. De aanmelding van uw duurzame woning regelt u op duurzamehuizenroute.nl/voorst onder vermelding van de datum en het tijdstip dat u uw huis openstelt. 

2 en 9 november

Op 2 en 9 november is het mogelijk om uw huis open te stellen zodat mensen bij u thuis komen kijken. U geeft zelf aan of u hieraan mee wil doen en welke dag en op welk tijdstip u uw huis openstelt. Woningeigenaren kunnen dan een rondje door de gemeente fietsen om meerdere huizen te bekijken. 

Natuurlijk genieten

Fietst u als woningeigenaar op zaterdag 2 of zaterdag 9 november een rondje door de gemeente Voorst om één of meerdere open huizen te bekijken? Of opent u uw huis op zaterdag 2 en/of 9 november? Dan maakt u kans op een weekend weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.