Stoptober: Stoppen met roken in oktober


Rookt u en wilt u stoppen? Doe dan mee aan Stoptober!

Stoptober

Stoptober geeft u op allerlei manieren steun om het vol te houden. Daardoor is de kans dat u blijvend stopt met roken wel 5x groter.

Stoptober werkt!

De landelijke kick-off van Stoptober was op donderdag 3 september. Vanaf 1 oktober start de actie. In de afgelopen jaren zijn al honderdduizenden rokers tijdens Stoptober gestopt met roken. Zij hebben bewezen dat Stoptober werkt. Voor deelnemers aan Stoptober is er een speciale Stoptober-app (gratis). In deze app leest wat stoppen met roken betekent voor uw gezondheid en staan tips. Ook heeft de app een groepsfunctie, zodat u steun kunt krijgen van bijvoorbeeld uw voetbalteam, de buren of collega’s. Via social media blijft u op de hoogte en is er de mogelijkheid om ervaringen met andere stoppers te delen. En bij het Kruidvat ligt een gratis Stoptober Magazine, Een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober.

Doe ook mee!

Doet u mee? Schrijf u in via stoptober.nl en maak gebruik van alle steun die Stoptober u te bieden heeft. De Stoptober-app is vanaf 28 september te downloaden. De niet roken-reis start vervolgens op 1 oktober.

Stoptober voor bedrijven

Stoptober heeft ook een speciaal aanbod voor bedrijven en organisaties die stoppen met roken bij hun medewerkers onder de aandacht brengen. Zij kunnen via de bedrijven.stoptober.nl promotiematerialen bestellen en trainingen aanvragen. De Gezonde Werkvloer adviseur, gwa@nogfitterenvitaler.nl , adviseert uw bedrijf graag op maat.