Openingstijden rond het pinksterweekend en verhuizing (7 juni)


Het gemeentehuis, CJG Voorst (Centrum voor Jeugd en Gezin) en Maatschappelijk Netwerk Voorst zijn de gehele dag gesloten op maandag 6 juni (2de pinksterdag) en dinsdag 7 juni (verhuizing).

gemeentehuis voorst

Verhuizing

In verband met de verhuizing naar het gerenoveerde gemeentehuis is het gemeentehuis dinsdag 7 juni de hele dag gesloten. Het gemeentehuis is 7 juni alleen bereikbaar voor het doen van aangifte van geboorte of overlijden.

Het is belangrijk dat u eerst telefonisch contact opneemt door het volgende nummer te bellen: 0571 - 27 92 13

Spoedeisende zaken

Bij spoedeisende zaken in de openbare ruimte (zoals een gevaarlijke wegverzakking, rioolstoring of omgewaaide boom) die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag, belt u de Calamiteitenlijn: 0571-27 37 60 (24 uur per dag).

Tijdens de feestdagen en buiten de openingstijden zijn Veilig Thuis en Spoedeisende Zorg (voor jeugd) via de gebruikelijke telefoonnummers bereikbaar:

  • als er sprake is van dreigend geweld: politie: 112 of Veilig Thuis: 0800 -20 00
  • spoedeisende Zorg (voor jeugd): 0900 – 99 55 599
  • spoedeisende hulp bij psychiatrische- en psychosociale problemen: via dienstdoende huisarts(enpost).

Tijdens de openingstijden op werkdagen zijn het gemeentehuis en de frontoffice van het MNV en het CJG online en telefonisch bereikbaar, en alleen op afspraak geopend (maak eerst online of telefonisch een afspraak om langs te komen).