Tribuut beantwoordt uw vragen over het aanslagbiljet


Het aanslagbiljet gemeentebelastingen is naar u onderweg, of u heeft deze al ontvangen. Heeft u vragen over de WOZ-waarde? Of bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand? Neem contact op met het Tribuut belastingcentrum 055-580 22 22.

tribuut

Het is belangrijk dat uw WOZ-waarde klopt. Daarom kijkt een taxateur graag met u mee om de WOZ-waarde, als dat nodig is, aan te passen. Dit kost u niets. U kunt ook met andere vragen over de gemeentebelasting bellen met Tribuut.

Belafspraak met een taxateur over WOZ-waarde

Wilt u graag samen met de taxateur naar uw WOZ-waarde kijken? Bel dan naar Tribuut belastingcentrum om een belafspraak met een taxateur te plannen. Let op: u kunt tot vijf weken nĂ¡ dagtekening van uw aanslagbiljet een belafspraak maken. De datum van de dagtekening vindt u aan de rechterzijde van aanslagbiljet.

Contact

Kijk op tribuut.nl voor meer informatie over de gemeentebelasting. U kunt Tribuut bereiken van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur via: 055-580 22 22.