Tribuut beantwoordt uw vragen over het aanslagbiljet


Bent u benieuwd hoe de WOZ-waarde tot stand komt? Bekijk op tribuut.nl de korte video hierover. Andere vragen? Of bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met het belastingcentrum Tribuut. Het is belangrijk dat uw WOZ-waarde klopt. Daarom kijkt een taxateur graag met u mee. De taxateur kan uitleggen hoe de WOZ-waarde wordt bepaald. Is er een fout gemaakt? Dan kan de taxateur, mocht het nodig zijn, dit direct herstellen. Dit kost u niets.

Belafspraak met een taxateur over WOZ-waarde

Wilt u graag samen met de taxateur naar uw WOZ-waarde kijken? Bel dan naar Tribuut belastingcentrum. Een van de medewerkers plant een belafspraak in met een taxateur. Is uw WOZ-waarde niet juist? Dan wordt dit kosteloos, snel en eenvoudig aangepast. Het indienen van een bezwaar is hierdoor niet nodig. Let op: u kunt tot 5 weken nĂ¡ dagtekening van uw aanslagbiljet een belafspraak maken. De datum van de dagtekening vindt u aan de rechterzijde van aanslagbiljet.

Contact

Op tribuut.nl staat meer informatie over gemeentebelasting. Heeft u vragen? Bel gerust: u kunt Tribuut bereiken van maandag tot en met donderdag van 08.30-17.00 uur en op vrijdag van 08.30-12.30 uur via 055-580 22 22.