Uitnodiging aan monumenteigenaren


Op zaterdag 11 september is het weer Open Monumentendag. Het comité Open Monumentendag Voorst is al enthousiast bezig om een leuk programma samen te stellen. Omdat we nog steeds niet helemaal van het coronavirus af zijn, kunnen we goed begrijpen dat sommige monumenteigenaren nog geen belangstelling hebben om mee te doen. Echter, we willen alle monumenteigenaren die het leuk vinden om deel te nemen graag de kans geven.

monumentendag gemeente Voorst

Vindt u het leuk om op de Open Monumentendag iets van uw monument te laten zien aan geïnteresseerde bezoekers? Dan horen we graag van u. Het is goed om te weten dat deelname aan de Open Monumentendag niet betekent dat u uw hele monument hoeft open stellen. Het kan ook gaan om een mooie kamer, een authentieke deel of een fraaie tuin. U beslist zelf wat u wilt laten zien. De reguliere openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur, maar u kunt deze tijden ook naar wens aanpassen.

Uiteraard houden we rekening met de in september geldende corona-maatregelen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een reserveringssysteem voor bezoekers. En we kunnen u bijvoorbeeld desinfecterende handgel leveren.

Wilt u meedoen? Of heeft u vragen over (deelname aan) de Open Monumentendag? Neem gerust contact op met het comité Open Monumentendag Voorst: openmonumentendag@voorst.nl , 0571-27 92 19.