Vaccineren tegen DTP-BMR | uitnodiging voor vaccinaties


Jongens en meisjes geboren in 2013 worden binnenkort uitgenodigd voor een DTP- en BMR-vaccinatie. Ook kinderen geboren in 2012 die de vaccinaties vorig jaar niet hebben gehad, ontvangen een uitnodiging.

Een vaccinatie beschermt tegen ernstige en besmettelijke infectieziektes. De uitnodigingen worden verstuurd door het RIVM.

Dinsdag 11 oktober in Twello

De vaccinaties DTP-BMR worden door GGD Noord- en Oost-Gelderland gegeven op dinsdag 11 oktober 2022 van 11.30 – 17.00 uur. Adres: Sporthal Jachtlust aan het Jachtlustplein in Twello.

Inhaalvaccinaties

Dit najaar worden ook inhaalvaccinaties gegeven voor MenACWY, HPV en andere vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma. Voor kinderen onder de 18 jaar die één van deze vaccinaties gemist hebben en deze alsnog willen halen: neem contact op met GGD Noord- en Oost-Gelderland via 088 443 3100 (werkdagen tussen 8.00 en 12.00). Heeft u een eerste oproep voor één van bovenstaande vaccinaties ontvangen en bent u verhinderd? Dan hoeft u niks te doen. Kinderen worden automatisch een tweede keer door het RIVM uitgenodigd.

Er worden geen coronavaccinaties gegeven. Kijk op www.ggdnog.nl voor meer informatie over coronavaccinaties.

Meer informatie

Kijk op https://www.rivm.nl/vaccinaties voor meer informatie over DTP- en BMR-vaccinatie. Heeft u vragen over vaccinaties? Ga naar www.rijksvaccinatieprogramma.nl/vragen