Verduurzaam uw bedrijf met energiebesparing


Wilt u uw bedrijf ook verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Maak dan gebruik van het project ‘Energiebesparen bij bedrijven’. Met dit project van de Gemeente Voorst, in samenwerking met de Werkgevers Kring Voorst (WKV) en de provincie Gelderland, worden energiescans met 50% korting aangeboden aan bedrijven in de Gemeente Voorst.

energiescan ondernemers

Het uitgangspunt van ‘Energiebesparen bij bedrijven’ is dat bedrijven, op basis van een pragmatische energiescan door de energieadviseur, begeleiding krijgen bij het uitvoeren van aantrekkelijke energiebesparende maatregelen.

Informatiebijeenkomst 4 november 2021

Op 4 november 2021 organiseert de WKV om 17.00 uur bij Restaurant Korderijnk in Twello een bijeenkomst voor geïnteresseerde ondernemers als aftrap van het project ‘Energiebesparen bij bedrijven’. Tijdens deze bijeenkomst vertellen onder andere wethouder Wim Vrijhoef en Maurice Beijk (Rentmeester 2050) meer over het belang en de voordelen van het verduurzamen door bedrijven. Ondernemers krijgen meer informatie over het project en kunnen vragen stellen. Via werkgeverskringvoorst.nl/energiescan kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de bijeenkomst en/of de energiescan.