Voorlopig laatste informatieavond VES


De afgelopen twee maanden heeft u uw mening kunnen geven over zonne-energie en windmolens in uw buurt. Veel inwoners hebben van zich laten horen!

VES

U heeft massaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een reactie achter te laten via voorst.nl/energie, onze telefoonnummers, e-mailadressen of inspraakavonden. Dank daarvoor!

Dinsdag 23 februari

Op dinsdagavond 23 februari geven wij u een overzicht van al deze reacties en leggen we uit hoe we al deze opmerkingen nu verder gaan gebruiken in het proces van de Voorster Energie Strategie (VES) en de Regionale Energie Strategie (RES). U kunt zich hiervoor aanmelden via voorst.nl/energie of scan de QR-code. Kunt u er niet bij zijn? De gebundelde reacties komen ook op voorst.nl/ves te staan.

Blijvende inspraak

Hierna is voorlopig de inspraakagenda leeg. Maar dit betekent natuurlijk niet dat u uw mening niet meer kunt geven. Als u een goed idee heeft voor de opwek van duurzame energie bij u in de buurt, dan horen wij dat graag! Wij kunnen u ondersteunen met uw plannen. Natuurlijk kunt u ook uw kritische opmerkingen blijven insturen. Via e-mail: duurzaam@voorst.nl
of telefonisch: 0571 -  27 99 11. Vraag in het laatste geval naar Jelleke Bosma.