VOORST GAAT VOOR DUURZAAM


Doe mee aan de glasactie!

Wist u dat uw ramen veel warmte verliezen wanneer ze slecht geïsoleerd zijn? Goed geïsoleerd glas brengt uw stookkosten omlaag en draagt bij aan een duurzamere woning. Naast meer comfort zorgt dit voor een lagere energierekening en helpt u het klimaat. Op verzoek van de gemeente biedt het Regionaal Energieloket daarom gratis ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning. Op dinsdag 19 april 2022 organiseert Regionaal Energieloket om 19.30 uur een online informatieavond. U hoort dan ook meer over de glasactie van de gemeente Voorst en Regionaal Energieloket.

Makkelijk en voordelig energie besparen

De gemeente Voorst maakt het u als inwoner graag makkelijk om energie te besparen. Daarom starten wij samen met het Regionaal Energieloket een actie voor glasisolatie. Regionaal Energieloket heeft in verschillende gemeenten dit soort acties georganiseerd. Op verzoek van de gemeente Voorst is er een ervaren glasisolatiebedrijf gekozen uit de regio: Windoo, een familiebedrijf uit Apeldoorn. Dit heeft een aantal voordelen:

 • Kwaliteit: onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in uw regio bekeken. De installateur is gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de garanties;
 • Scherpe prijs: via de actie worden binnen een klein gebied veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf haar werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor krijgt u een scherpe prijs;
 • Maatwerk: iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en wensen.

Meer weten? Kom naar de online informatieavond!

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen wij u meer over de isolatieactie en over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. Wij zijn samen met het Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen.

Datum:                        19 april 2022
Tijdstip:                       19.30 tot 21.00 uur
Locatie:                       online; meld u aan op regionaalenergieloket.nl/acties

Zo meldt u zich (vooraf) aan voor de informatieavond:

 1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties;
 2. Vul uw postcode in; 
 3. Kies 'Glasactie';
 4. Kies 'Aanmelden informatieavond' en ontvang een e-mail met de link. 

Zo werkt de glasisolatieactie

 1. Volg de online informatieavond: deze is ook op een later moment terug te kijken via regionaalenergieloket.nl/acties.
 2. Inschrijven tussen 19 april 2022 en 14 juni 2022 via regionaalenergieloket.nl/acties.
 3. Woningopname: de installateur bekijkt of uw woning geschikt is voor glasisolatie.
 4. Persoonlijke offerte: u ontvangt een persoonlijke offerte. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u uw woning laat isoleren.
 5. Installatie: gefeliciteerd! U kunt nu genieten van een warme woning.

Let op: woont u in een monumentaal pand of beschermd dorpsgezicht en doet u graag mee met deze actie? Neem dan contact op met de gemeente Voorst over de mogelijkheden via duurzaam@voorst.nl.