VOORST GAAT VOOR DUURZAAM | Landelijke Opschoondag op 19 maart


Jaarlijks organiseert Nederland Schoon de Landelijke Opschoondag. Dit jaar is de Landelijke Opschoondag op zaterdag 19 maart. Ook de gemeente Voorst is supporter van schoon.

landelijke opschoondag

We roepen inwoners op om alleen, of met de buurt of een lokale vereniging, mee te doen. De gemeente stelt het benodigde materiaal beschikbaar voor de deelnemende vrijwilligers, en er is ook een vergoeding per volle zak verkrijgbaar.

Vergoeding

Op maandag 21 maart haalt de gemeente de zakken met opgeruimd zwerfafval ,en de materialen, weer op. In ruil voor het opruimen geeft de gemeente een kleine vergoeding van € 5 per volle zak, met een maximum van € 50 per aanmelding. Als de zakken geteld zijn, maakt de gemeente de vergoeding over naar uw bankrekening.

Zwerfafvalmateriaal

De materialen (grijpers, afvalzakhouders, afvalzakken) liggen op vrijdag 18 maart klaar bij de gemeentewerf (Jupiter 2, Twello). Dit is de dag voor de Landelijke Opschoondag. Wilt u zwerfafvalmateriaal lenen, maar bent u niet in de gelegenheid deze op vrijdag 18 maart op te halen? Neem dan zo snel mogelijk contact op via opschoondag@voorst.nl zodat we samen naar een andere mogelijkheid kunnen kijken.

Aanmelden

Mail uw aanmelding voor deelname aan de Landelijke Opschoondag uiterlijk 16 maart naar: opschoondag@voorst.nl onder vermelding van:

  • Uw naam
  • Het aantal deelnemers
  • Uw adres
  • Uw rekeningnummer
  • Wel of niet zwerfafvalmateriaal lenen van de gemeente Voorst?