VOORST GAAT VOOR DUURZAAM | Warmetruiendag op vrijdag 11 februari


Elk jaar gaan we met het Klimaatverbond Nederland energieverspilling te lijf. Dit doen we met de grootste klimaatactie van Nederland: de Warmetruiendag! Samen bieden we een feest van klimaatoplossingen voor iedereen. Zet 'm alvast in uw agenda: dit jaar vieren we op vrijdag 11 februari 2022 alweer de 16e Warmetruiendag.

warmetruiendag

Trek een extra warme trui aan

Meedoen is simpel: zet de verwarming lager, trek een extra warme trui aan en bespaar 6% energie en CO2 per graad. Als heel Nederland op 1 dag 1 graad lager stookt, besparen we 6,3 miljoen kilo CO2. Doen we dat een heel stookseizoen lang, dan besparen we samen maar liefst 1 megaton CO2.

Fotowedstrijd: doe mee en win!

Diegene die de leukste, gekste of mooiste foto in stuurt maakt kans op één van de Dopper Thermosflessen. Zet uzelf of een ander, of sta samen, in the picture met uw warme trui(en) aan. Vergeet niet de thermostaat iets lager te zetten! Stuur uw foto (eventueel met goed verhaal) uiterlijk 16 februari naar duurzaam@voorst.nl o.v.v. Warmetruiendag.

Meedoen als bedrijf/organisatie?

Kijk op www.warmetruiendag.nl/doe-mee/businesscase en tel uit uw winst. Met de businesscase heeft u inzicht in 3 soorten winst, specifiek voor uw bedrijf: de maatschappelijke, de financiële en de klimaatwinst.