VOORST GAAT VOOR DUURZAAM | Zonnepanelenactie


Steeds meer inwoners kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Met zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energierekening en het is beter voor het milieu. Op verzoek van de gemeente geeft het Regionaal Energieloket gratis ondersteuning aan de inwoners van de gemeente Voorst bij het verduurzamen van uw woning. Daarom organiseert het Regionaal Energieloket een zonnepanelenactie en een online informatieavond op 22 september om 19.30.

zonnepanelenactie

Voordelig zonnepanelen plaatsen

Op verzoek van de gemeente Voorst heeft het Regionaal Energieloket een ervaren installateur in de regio uitgekozen. Deze installateur helpt de inwoners van de gemeente Voorst om gemakkelijk en voordelig zonnepanelen op hun dak te plaatsen. Dit heeft een aantal voordelen:

 • Kwaliteit
  De installateur is gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de garanties.
 • Scherpe prijs
  Via de actie worden binnen een klein gebied veel zonnepanelen geïnstalleerd. Hierdoor kan de installateur het werk slimmer plannen en uitvoeren en krijgen inwoners van de gemeente Voorst een scherpe prijs.
 • Maatwerk
  Iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en wensen.

Zo werkt de zonnepanelenactie

 1. Inschrijven via regionaalenergieloket.nl/acties
 2. Woningopname: de installateur bekijkt uw woning en bepaalt samen met u het aantal zonnepanelen. Vanwege het coronavirus vindt de woningopname mogelijk online plaats. Dit hoort u vooraf via e-mail.
 3. Persoonlijke offerte: u ontvangt een persoonlijke offerte. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u de zonnepanelen wilt laten installeren.
 4. Installatie: Gefeliciteerd! U kunt nu genieten van uw eigen opgewekte zonne-energie.

Ontvang 21% btw terug

Als u als particulier zonnepanelen koopt, kunt u de 21% btw op aanschaf en installatie terugvragen van de Belastingdienst. Op regionaalenergieloket.nl/energiebesparen staat een simpel stappenplan. Tijdens de online informatieavond op 22 september geeft het Regionaal Energieloket meer informatie over dit stappenplan.

Online informatieavond

Tijdens de informatieavond hoort u meer over de zonnepanelenactie, leningen die u voor zonnepanelen kunt aanvragen, en het terugvragen van 21% btw. De gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur beantwoorden uw vragen. U kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen.

Datum:            22 september 2021
Tijdstip:           19.30 tot 21.00 uur
Locatie:           Online

Zo meldt u zich (vooraf) aan voor de informatieavond:

 1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties 
 2. Vul uw postcode in; 
 3. Klik op ‘Zonnepanelenactie Voorst’
 4. Klik op ‘Aanmelden informatieavond’ en ontvang een e-mail met de link. 

Vragen?

Heeft u vragen over de zonnepanelenactie? Neem gerust contact op met het Regionaal Energieloket: projecten@regionaalenergieloket.nl , 088 525 4110