Voortzetting raadsvergadering op dinsdag 21 september Digitaal vervolg


Openbaar

Op 20 september zijn de raadsleden met elkaar in debat gegaan in Multi Functioneel Centrum Klarenbeek. Niet alle onderwerpen zijn maandag besproken. Vanavond pakt de raad de draad weer digitaal op. Om 19.30 uur heropent de burgemeester deze raadsvergadering op afstand.

De raadsleden debatteren met elkaar over de onderwerpen die eerst beeldvormend zijn besproken tijdens een ronde-tafelgesprek.

 

raad

Agenda

Op de agenda van de raad voor 21 september 2021 staan nog de volgende onderwerpen:

 

  • Snipperroute [finaal debat]
  • Programma Milieu, afval en duurzaamheid [finaal debat]
  • Actualisatie bodemfunctieklassenkaart/bodemkwaliteitskaart en Nota bodembeheer Apeldoorn Brummen Epe Voorst [finaal debat]

De actuele agenda kunt u vinden via de kalender met activiteiten van de raad: https://voorst.raadsinformatie.nl. Als u op 21 september klikt verschijnt vervolgens de agenda in beeld.

 

Online Uitzending

Het vervolg van de raadsvergadering kunt u vanaf 19:30 uur live in beeld en geluid volgen via deze link. Op 21 september 2021 verschijnt op deze webpagina de knop “live”. Met een druk op de knop kunt u de raadvergadering volgen. Via diezelfde link kunt u de agenda raadplegen.

Besluiten na finaal debat

Tijdens een raadsvergadering neemt de gemeenteraad besluiten over de onderwerpen waarover de raadsleden het finale debat hebben gevoerd en het onderwerp besluitrijp is. Over een deel van de voorstellen gaan de raadsleden niet in debat. De raad neemt over deze besluitrijpe voorstellen een besluit zonder finaal debat. In een enkel geval wordt geen besluit gevraagd van de raad maar wordt alleen een debat gevoerd.

Geen inspreekmogelijkheid

U heeft in de raadsvergadering geen mogelijkheid om in te spreken. Daarvoor bieden de ronde-tafelgesprek­ken wel ruimte. De gemeenteraad houdt als regel twee weken voor een raadsvergadering ronde-tafelgesprekken.