Vrijwilligers gezocht voor controleren coronatoegangsbewijs


De Vrijwilligerscentrale Voorst zoekt vrijwilligers om (maatschappelijke) organisaties in de gemeente Voorst te helpen bij het uitvoeren van de coronamaatregelen. Clubs, verenigingen, buurthuizen en andere organisaties zijn verplicht om bezoekers te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. Dat vraagt veel organisatie en vrijwilligers. Om de planning hiervoor rond te krijgen zijn extra vrijwilligers, die als gastheer of gastvrouw QR-codes van bezoekers willen scannen, meer dan welkom!

oproep vrijwilligers

Wie zoeken we?

De Vrijwilligerscentrale Voorst zoekt vrijwilligers met een vriendelijke uitstraling, die stevig in hun schoenen staan. Je kunt zelf aangeven op welke tijden je ingedeeld wilt worden.

Waardering voor jouw inzet

De vereniging, club of het buurthuis waarderen jouw inzet, want dankzij jouw hulp kunnen zij hun organisatie draaiende houden. Voor jou is het leuk om kennis te maken met de organisatie en je leert nieuwe mensen kennen.  

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie of wil je jezelf aanmelden als vrijwilliger? Neem gerust contact op met de Vrijwilligerscentrale Voorst, Kim Arntzen: vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl of 06-19 00 03 51.