We helpen u graag, maak wel eerst online een afspraak


De openingstijden van het gemeentehuis zijn aangepast. We zijn alleen op afspraak geopend. Dit is nodig om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Online en telefonisch zijn we gewoon bereikbaar

Dienstverlening

Maak altijd eerst online een afspraak op voorst.nl of telefonisch om langs te komen. Zonder afspraak naar het gemeentehuis gaan heeft geen zin. De medewerkers mogen u dan niet helpen.

Regel het online

Veel producten kunt u online op de website regelen. Bijvoorbeeld een uittreksel Basisregistratie of uw verhuizing. Verloopt uw product binnen twee weken? Of is het absoluut noodzakelijk dat u in persoon langskomt om een product aan te vragen? Maak dan eerst online op voorst.nl of telefonisch een afspraak met ons. U kunt nu ook digitaal een afspraak maken voor de bouwbalie van de gemeente Voorst.

Frontoffice CJG en MNVoorst

Ook de frontoffice van het Maatschappelijk Netwerk Voorst (MNVoorst) en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in het Kulturhus is alleen op afspraak geopend. Bel eerst als u langs wilt komen. Zonder afspraak naar het Kulturhus gaan heeft geen zin, omdat de medewerkers u dan niet mogen helpen. De frontoffice is telefonisch gewoon bereikbaar.

Heeft u een vraag aan de gemeente? Regel het online op voorst.nl . Wilt u langskomen? Maak eerst een afspraak op voorst.nl of bel 0571-27 99 11.

Heeft u een vraag aan het MNV? Bel de frontoffice MNV: 0571-74 51 11

Heeft u een vraag aan het CJG? Bel de frontoffice CJG: 0571-74 51 50