Wie nomineert u voor een Voorster Jeugdlintje?


In onze gemeente wonen veel kinderen en jongeren die zich het afgelopen jaar belangeloos hebben ingezet voor anderen. Misschien bedachten ze wel een mooie actie in coronatijd of leverden ze een andere bijzondere prestatie. Deze jonge inwoners willen we als gemeente graag in het zonnetje zetten. Daarom hebben we het Voorster Jeugdlintje in het leven geroepen.

oproep burgemeester jeugdlintje

Kent u iemand in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, die woont in onze gemeente én die zich het afgelopen jaar vrijwillig heeft ingezet voor een ander? Of iemand die iets bijzonders heeft gedaan, waardoor hij of zij een voorbeeld is voor anderen? Geef diegene dan via www.voorst.nl/jeugdlintje op voor deze nieuwe onderscheiding. Wacht hier niet te lang mee, het kan nog maar tot 9 oktober dit jaar!

Een deskundige jury onder leiding van mijzelf beoordeelt alle inzendingen. De feestelijke uitreiking vindt jaarlijks plaats op of rond de Dag van de Rechten van het Kind, dit jaar op zaterdag 20 november. Voor alle voorwaarden en het aanmeldformulier zie www.voorst.nl/jeugdlintje

Ik hoop dat u het met mij eens bent dat goede daden niet onopgemerkt mogen blijven en dat we dus een groot aantal inzendingen mogen verwachten. Dan maken we er dit najaar samen een groot feest van!    

Met hartelijke groet,

Burgemeester Renske Helmer-Englebert

 

Vragen?

Heeft u vragen over het jeugdlintje of is het voor u niet mogelijk om het formulier digitaal in te vullen? Neem dan contact op met de gemeente Voorst, Monique Rogier: 0571- 27 92 53, m.rogier@voorst.nl