Winnende spandoeken onthuld in Voorst.


Vanmiddag zijn er twee nieuwe banners aan de Rijksstraatweg in Voorst geplaatst. Deze banners attenderen de weggebruikers op de nieuwe verkeerssituatie in het dorp met een maximum snelheid van 30 kilometer per uur. De banners hebben ieder een uniek ontwerp. De ene is van Noë (foto 1) en de andere is van Kirsten (foto 2), de winnaars van de ontwerpwedstrijd. De banners blijven tot na de zomer dit jaar staan.

Burgemeester Jos Penninx onthulde de beide spandoeken en bedankte Noë en Kirsten voor hun mooie ontwerpen. De jury was het unaniem eens over het duidelijke, kleurrijke en positieve ontwerp van Noë van de Sjaloom. Weggebruikers zien in één oogopslag wat er van hen gevraagd wordt en wie dat aan hen vraagt!

De eenvoud van het ontwerp en het kleurgebruik in combinatie met de duidelijke tekstuele boodschap op het ontwerp van Kirsten van de Wiekslag gaven de doorslag om óók dit ontwerp te gebruiken voor een banner.

Noë en Kirsten, en ook alle andere kinderen van De Wiekslag en Sjaloom, hartelijk bedankt voor jullie ontwerpen. We hopen dat alle weggebruikers gehoor geven aan jullie duidelijke oproep om zich aan de maximale snelheid te houden!