Zaaiers gezocht


De werkgroep Groene Kerk is gestart met het project bloembermen.

Bloembermen

De werkgroep Groene Kerk is gestart met het project bloembermen. In samenwerking met de gemeente Voorst worden één of meerdere bermen in Twello omgevormd tot bloeiende oases voor insecten en vlinders. En daarbij is jouw hulp nodig.

Kweekproces
We zijn op zoek naar enthousiaste inwoners die een steentje willen bijdragen door thuis een aantal planten op te kweken. Je wordt in het hele ‘kweekproces’ begeleid zodat jouw inspanning ook zonder ‘groene vingers’ een succes wordt. Kijk hiervoor maar eens op de facebookpagina Bloembermen Voorst.

Zaaipakket
Je kunt een zaaipakket ophalen op zaterdag 13 april van 13.00-15.00 uur bij het gemeentehuis en zondag 14 april van 11.00-12.00 uur in gebouw Irene, Dorpsstraat 10 in Twello. In het zaaipakket vind je alles wat je nodig hebt om de zaden met succes op te kweken tot gezonde planten.

Eind september wordt je gevraagd de opgekweekte planten te komen planten in de bloembermen tijdens een leuke ‘plant-je-plant-dag’. Heb je vragen of wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar groenekerk@pkn-twello.nl.