Zitting centraal stembureau voor vaststellen kandidatenlijsten


Op 4 februari 2022 komt het centraal stembureau bij elkaar om de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vast te stellen. Dit gebeurt in een openbare zitting die om 10.00 uur begint.

gemeenteraadsverkiezingen 2022

Wilt u erbij zijn?

De openbare zitting is in de raadzaal van het tijdelijke gemeentehuis aan de Hietweideweg 20 in Twello. Tijdens deze zitting beslist het centraal stembureau over de geldigheid van de ingediende kandidatenlijsten, de kandidaten op de lijst en de aanduidingen. Ook krijgen de kandidatenlijsten in deze zitting een lijstnummer. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar verkiezingen@voorst.nl

Digitaal bijwonen van de zitting

De openbare zitting wordt ook uitgezonden via het internet. Klik hier om naar de livestream te gaan. De vergadering begint om 10.00 uur en de uitzending begint om 9.45 uur. Wanneer u morgen 4 februari op de knop “live” klikt start de uitzending.

Bezwaar maken

Tijdens de zitting kunt u bezwaar maken. Na de zitting maakt het centraal stembureau een proces-verbaal. De bezwaren die binnen komen tijdens de zitting worden in het proces-verbaal vermeld. Het proces-verbaal wordt gepubliceerd op www.voorst.nl en ter inzage gelegd in het gemeentehuis aan de Hietweideweg 20 in Twello.