Beschrijving

De gemeente geeft subsidie aan instellingen en organisaties die maatschappelijke zorg bieden, zoals maatschappelijk werk.

Biedt uw organisatie maatschappelijke zorg? Kijk in de gemeentelijke verordening of u een subsidie kunt aanvragen voor dit werk. 

Om voor een subsidie in aanmerkingen te komen moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden.

Deze staan in de Verordening en in de beleidsregel.

Subsidie wordt elk jaar automatisch toegekend. Alleen als voor 15 november een wijziging is doorgegeven kan de hoogte van de subsidie veranderen of kan van u gevraagd worden gegevens in te leveren.

Als u subsidie wilt aanvragen voor het komende jaar kan dit voor 1 oktober. Klik hier voor het aanvraagformulier.

 

U vraagt de subsidie aan bij de gemeente. Die bepaalt aan de hand van het sociaal-cultureel beleid of u een toelage krijgt en in welke vorm.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Caroline van Oosten, juridisch medewerker. Zij is te bereiken via het algemene telefoonnummer (0571) 27 99 11

De gemeente beslist voor aanvang van het subsidiejaar over uw aanvraag. Lukt dit niet dan krijgt u hiervan bericht.

  Extbase Variable Dump
  WIND\WindSduPdc\Domain\Model\ExternalFormprototypepersistent entity (uid=37, pid=41)label =>protected'aanvraag subsidie' (17 chars)
    target =>protected'_blank' (6 chars)
    type =>protected'extern_filelink_forms' (21 chars)
    href =>protected'https://www.voorst.nl/regel-snel' (32 chars)
    sduId =>protected468630 (integer)
    uid =>protected37 (integer)
    _localizedUid =>protected37 (integer)modified_languageUid =>protected0 (integer)modified_versionedUid =>protected37 (integer)modifiedpid =>protected41 (integer)
 • aanvraag subsidie