Raadslid Gemeente Belangen
E-mail: miriam.jansen@voorst.nl
Telefoonnummer: (06) 11 38 98 98
Adres: Binnenweg 88, 7384 BM  Wilp

 

Wat kunt u deze raadsperiode van mij verwachten?

Ik ben sinds september 2017 actief binnen de gemeenteraad van Voorst. Ik vond de combinatie van een druk gezin, een verantwoordelijke baan en deel uitmaken van de gemeenteraad met alles wat daarbij komt kijken een spannende. 
Het is een druk bestaan, maar de gemeenteraad past bij mij. De kansen en mogelijkheden die ik zie binnen het Sociaal Domein en daar daadwerkelijk een invulling/richting aan kunnen geven, geven mij veel energie. Ik ben breed geïnteresseerd en heb door mijn werk en achtergrond een goed beeld van wat er speelt binnen de verschillende gemeentes, de verschillende doelgroepen en welke stappen wij nog zouden kunnen zetten. Preventie speelt hier in mijn ogen een belangrijke rol in.
Ik ga ook graag met mensen in gesprek om te horen of wat er speelt ook klopt en of de stappen die de politiek bedenkt ook de stappen zijn waar zij behoefte aan hebben.
Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat als wij als gemeente grote projecten aangaan, er geen onverwachte financiële tegenvallers zijn. Ik vind dat alle partijen betrokken bij een project vooraf goed de risico's in kaart moeten brengen en dan binnen een vastgesteld kader hun werk moeten doen.
Gemeente Belangen is een betrokken partij, met fijne mensen die de afgelopen jaren veel bereikt heeft binnen de gemeente Voorst. Ik ben er trots op dat ik hier deel van uit maak. 

Nevenfuncties

  • Coördinator bij Humanitas Twente te Almelo (betaald)
  • Vrijwilliger bij OBS Hagewinde te Wilp (onbetaald)
  • Kascommissie bij Belangenvereniging Wilp (onbetaald)