Afvalinformatie


Op vrijdag 3 juli is er weer een grof vuil en grof groen inzameling in de gemeente Voorst. En daarna weer elke vier weken.

Grofvuil

Op 12 juni is er voor het eerst sinds de invoering van de Corona-maatregelen weer grof vuil opgehaald. Er was grote belangstelling voor deze eerste grof vuilinzameling na de tijdelijke stop, ruim 70 aanmeldingen. De inzameling is uitgevoerd door Circulus-Berkel. 
 

Vrijdag 3 juli weer grof vuil en grof groen inzameling

Op vrijdag 3 juli is er weer een grof vuil en grof groen inzameling in de gemeente Voorst. En daarna weer elke vier weken. 
 

Aanmelden

Wilt u dat het grof vuil of grof groen bij u opgehaald wordt? Meldt u dan uiterlijk 2 juli om 9.30 uur aan. Aanmelden en meer informatie via deze link
Het is eventueel ook mogelijk om uw aanmelding persoonlijk, na telefonische afspraak, bij de gemeentebalie te doen en te betalen. Maak hiervoor wel eerst een telefonische afspraak. Alleen vooraf aangemeld afval wordt meegenomen. De kosten voor grof vuil zijn € 15 per m3. De kosten voor grof groen zijn € 12,50 per m3.

 

Andere mogelijkheden

  • Herbruikbare spullen kunt u gratis laten ophalen door De Kringloop Twello (0571-26 01 83). Ook matrassen zonder vlekken. In de afgelopen periode was De Kringloop extra kritisch in het accepteren van spullen. Dit was noodzakelijk vanwege het grote aanbod en de geringe verkoop. Ondertussen is alles weer wat meer als vanouds.
  • Alle apparaten met een stekker (zowel werkend als defect) worden gratis opgehaald door De Kringloop. . 
  • U kunt afval ook zelf wegbrengen naar een van de recyclepleinen van Circulus Berkel. U heeft hiervoor geen milieupas nodig. Wel kan om uw legitimatie worden gevraagd. Sommige afvalstromen zijn gratis: bijvoorbeeld hard plastic (zoals tuinstoelen), metaal, piepschuim en elektrische apparaten. Kijk op: circulus-berkel.nl/voorst/afvalstromen/.

Kijk voor meer informatie op de pagina grofvuil en grofgroen