Brandende straatverlichting overdag? Meld dit bij ons!


Ziet u overdag ergens brandende straatverlichting? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door!

Straatverlichting

Ziet u overdag ergens brandende straatverlichting? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via deze speciale webpagina voor het melden van defecte straatverlichting. Dat helpt Liander om het nieuwe besturingssysteem voor de straatverlichting sneller overal in onze gemeente toe te passen.

Nieuw besturingssysteem van Liander

De straatverlichting in onze gemeente krijgt, net als in een aantal andere Gelderse gemeentes, een nieuw besturingssysteem. Met dit systeem krijgt netbeheerder Liander meer mogelijkheden. Liander kan bijvoorbeeld zelf flexibel de straatverlichting in een dorp eerder aan, of later uitzetten. De komende weken test netbeheerder Liander dit nieuwe systeem in onze gemeente. Het nieuwe digitale systeem biedt meer mogelijkheden.

Testperiode

Liander test het nieuwe systeem van 8 februari tot en met 5 maart. Tijdens die testperiode kan het zijn dat op sommige plekken overdag de straatverlichting brandt. Dat betekent dat Liander daar op die plek nog een aanpassing moet doen. Liander wil daarom graag weten waar het licht blijft branden. En u kunt daarbij helpen door hiervan melding te maken op deze webpgina. Liander gaat dan met uw melding aan de slag.