Gezond verzekerd via de gemeentepolis


Aan het eind van elk jaar kunt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Heeft u een inkomen tot 125% van de bijstandsnorm? Dan kunt u in aanmerking komen voor de gemeentepolis.

De gemeentepolis zorgt voor goede en betaalbare zorg. De gemeente Voorst biedt pakketten aan van zorgverzekeraar Salland. Vanaf 16 november tot 31 december kunt u zich via gezondverzekerd.nl aanmelden voor de gemeentepolis 2023.

Informatieavond

Op maandag 28 november organiseerde de gemeente in samenwerking met Salland Zorgverzekeringen een informatieavond. Tijdens deze avond werden vragen zoals: voor wie is de gemeentepolis geschikt, hoe werkt de gemeentepolis en wat zijn de kosten, beantwoord. Ook wethouder Peter Wormskamp was aanwezig tijdens de start van de eerste sessie. “De gemeente Voorst wil een gemeente zijn die het voor iedereen mogelijk maakt om goed en gezond verzekerd te zijn. Voor inwoners die weinig te besteden hebben is de premie voor een zorgverzekering een flinke aanslag op hun maandelijks te besteden inkomen. Zij hebben soms hoge zorgkosten door een chronische ziekte of beperking. Ook zij moeten zich kunnen verzekeren voor een redelijke prijs”, aldus de wethouder.

Vragen

Wilt u meer informatie of bekijken welke zorgverzekering bij u past? Kijk dan op gezondverzekerd.nl/voorst of voorst.nl/gemeentepolis. Liever telefonisch contact? Bel dan met Salland Gemeentepolis 0570-68 74 90, of bel de gemeente Voorst 0571-27 99 11 en vraag naar team inkomen en bedrijfsvoering.