Inloopavond over een visie voor het gebied nabij De Kar


Op dinsdag 28 mei 2024 organiseert de gemeente Voorst tussen 19.30 en 21.00 uur een inloopavond in het gemeentehuis over een voorkeursscenario voor het gebied nabij De Kar. Inwoners en ondernemers uit de omgeving, belangstellenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te nemen van het voorkeursscenario. De visie richt zich vooral op het gebied tussen de A1, N345 en de Sluinerweg. Voor de inloopavond hoeft u zich niet aan te melden. U kunt tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen wanneer u wilt.

Voorkeursscenario

In december 2023 deelde de gemeente tijdens een informatiebijeenkomst de uitkomsten van een onderzoek naar de kwaliteiten en ontwikkelingen in het gebied. Ook deelde zij de uitgangspunten voor een visie en een voorstel met inrichtingsschetsen. Tijdens de inloopavond op 28 mei presenteert de gemeente een voorkeursscenario voor de invulling en ontwikkeling van het gebied. Het voorkeursscenario is tot stand gekomen op basis van het eerdere onderzoek en uit de ontvangen reacties en gevoerde gesprekken. Tijdens de inloopavond gaan wij graag met u in gesprek en kunt u vragen stellen. Ook is er gelegenheid tot het geven van een reactie tijdens en na de avond.

Meer informatie

Heeft u vragen, bijvoorbeeld over de bijeenkomst? Neem gerust contact op met de gemeente Voorst, projectleider Jelle Koopman via 0571- 27 99 11 of stuur een e-mail naar gemeente@voorst.nl onder vermelding van zaaknummer 325945. Kijk voor meer informatie op voorst.nl/visie-de-kar.