Vrije sector bouwkavels De Schaker Twello


Op maandag 3 februari 2020 start de inschrijfperiode voor de vrije sector bouwkavels in het nieuwbouwplan De Schaker in Twello.

De Schaker, Twello

Op maandag 3 februari 2020 start de inschrijfperiode voor de vrije sector bouwkavels in het nieuwbouwplan De Schaker in Twello. Op voorst.nl/twello-de-schaker leest u meer informatie over de bouwkavels en hoe u inschrijft. De inschrijfperiode is van maandag 3 februari tot 21 februari 2020 17.00 uur.

Bouwkavels deelplan Oost II 
Het laatste deelplan, Oost II, van nieuwbouwplan De Schaker in Twello wordt in 2020 ontwikkeld. Dit deelplan, tussen de Veenhuisweg en de Voordersteeg, bestaat uit 72 projectmatig te realiseren woningen en uit 16 bouwkavels in de vrije sector. Acht van deze bouwkavels zijn bedoeld voor vrijstaande woningen. De andere acht kavels zijn voor twee-onder-een-kap woningen. De bouwkavels bieden u de mogelijkheid om, binnen de kaders van het bestemmingsplan De Schaker, uw eigen woning te realiseren.

Meer informatie 
Kijk op voorst.nl/twello-de-schaker voor meer informatie. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met de gemeente Voorst, Arjan Klein: a.klein@voorst.nl , 0571-27 92 65.