De Vecht is een klein, landelijk gelegen dorp met een vrij uitgebreid buitengebied met vitale agrarische bedrijven. De Vecht is een jong dorp dat in de 19e eeuw is ontstaan op een wegkruising naast de Groote Wetering. Het agrarische dorp vervult een centrumfunctie voor het omliggende buitengebied. Ten zuidwesten van De Vecht wordt het Weteringsebroek ontwikkeld. Een gebied waar landbouw, natuur, waterberging en recreatie in samenhang met elkaar worden ontwikkeld.

Verkoop vrije sector bouwkavels

In het nieuwbouwplan De Vecht zijn nog enkele bouwkavels te koop. Het betreft kavels in de vrije sector. Dit betekent dat u zelf uw architect, aannemer en/of bouwbedrijf uit kiest. Het plan dient wel te voldoen aan de bouwregels van het bestemmingsplan en de welstandseisen (pdf - 0,3 MB) .

Let op! Op bouwkavels K4/F2 en K5/F2 wordt samen een twee-onder-één-kap woning gerealiseerd. Bouwkavel K4/F2 is inmiddels in optie genomen. Voor bouwkavel K5/F2 wordt nu een medebouwer gezocht.

Zie hieronder het informatiepakket:

  1. Verkavelingstekening De Vecht (pdf - 0,3 MB) 
  2. Inschrijfformulier (inclusief kavelprijzen) (pdf - 0,1 MB) 
  3. Concept verkoopovereenkomst (vrijstaande woning) (pdf - 0,1 MB) 
  4. Concept verkoopovereenkomst (twee-onder-een-kap woning) (pdf - 0,1 MB) 
  5. Informatieblad regenwater afkoppelen (pdf - 4,0 MB) 
  6. Voorlopig ontwerp woonrijpfase (pdf - 0,2 MB) 

Heeft u vragen?

Voor meer informatie over deze projecten kunt u contact opnemen met Arjan Klein via a.klein@voorst.nl of telefoonnummer (0571) 279 265.