De gemeente Voorst heeft een bouwkavel in verkoop aan Bongerdskamp 6A in Voorst. Het betreft een kavel ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning.

Deze kavel wordt aangeboden met een vanafprijs van € 245.000,- inclusief omzetbelasting, exclusief kosten koper (notaris- en kadasterkosten) en zal per inschrijving aan de hoogste bieder worden verkocht. 

Inmiddels is deze kavel toegewezen en niet meer beschikbaar. 

 

De kavel

De bouwkavel heeft een oppervlakte van c.a. 765m2 en de bestemming wonen. De inschrijver dient zelf het nodige onderzoek uit te voeren naar de mogelijkheden binnen deze bestemming. Het bestemmingsplan kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl door te zoeken op plannaam 'Bongerdskamp'. 

Inschrijven 2 t/m 13 januari 2023

De inschrijfperiode start op maandag 2 januari en eindigt op vrijdag 13 januari 2023. U kunt gebruik maken van het inschrijfformulier dat u kunt vinden onderaan deze pagina. Het ingevulde inschrijfformulier mag u per e-mail richten aan Mark Lebbink op m.lebbink@voorst.nl

Voorlopige toewijzing

Op dinsdag 17 januari 2023 wordt aan alle inschrijvende partijen per e-mail bekendgemaakt of de kavel voorlopig  aan hem/haar is toegewezen, dan wel of het aan een andere partij voorlopig is toegewezen.

Hieronder kunt u het digitale informatiepakket bekijken. 

  1. Inschrijfformulier  (pdf - 0,1 MB) 
  2. Verkooptekening  (pdf - 0,2 MB) 
  3. Verkennend bodemonderzoek (pdf - 1,6 MB) 
  4. Koopovereenkomst in concept (pdf - 0,2 MB) 

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Mark Lebbink. Hij is te bereiken via telefoonnummer (0571) 27 92 36 of via e-mailadres m.lebbink@voorst.nl.