De perfecte locatie

Natuurlijk moet uw trouwdag of de dag van uw geregistreerd partnerschap een schitterende dag worden. De gemeente Voorst werkt hier graag aan mee. Daarom kunt u kiezen uit diverse prachtige trouwlocaties.

U kunt kiezen uit drie soorten locaties om te trouwen. Er zijn officiële trouwlocaties, goedgekeurde trouwlocaties én het is mogelijk om zelf een trouwlocatie te kiezen. De  officiële trouwlocaties zijn:

 • Het gemeentehuis in Twello 
  • Landgoed Klarenbeek
   Landgoed Klarenbeek is al sinds het begin van de 18e eeuw in het bezit van de Familie Krepel. In de rijks monumentale – van oorsprong – fabriekspanden werd van oudsher koper geslagen en hout bewerkt tot sigarenkistjes. De stijlvol gerestaureerde ruimtes bieden een sfeervol decor voor jullie bijzondere trouwdag (tot 200 personen). 
  • Hofstede de Middelburg
   Restaurant Hofstede De Middelburg is gelegen aan recreatieplas Bussloo. De fraai gerestaureerde boerderij is van oorsprong een hofstede uit 1863. De combinatie van natuur en historie zorgt voor een romantische sfeer. Er kan getrouwd worden op de opkamer, op de deel en bij mooi weer buiten.

  Zelf een trouwlocatie kiezen

  U kunt in Voorst trouwen op een zelf gekozen locatie. Dit moet u aanvragen bij de gemeente. Deze locatie moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De huwelijksvoltrekking moet openbaar zijn, de locatie moet voldoen aan veiligheidseisen en de gemeente moet goedkeuring verlenen.